Logistikk og leveranseformer

Lav vekt tillatter transport av store volum

  • Flisbil

Den mest brukte leveranseformen er bulktransport i flisvogntog. Med bil og henger har vogntoget en kapasitet på cirka 110 m³. Glasopors lave vekt gjør at vi kan ta i bruk bilenes fulle kapasitet og vi kan levere store volum på kort tid.

  • Krokbil

Ved leveranser på steder der det er utfordrende for flisvogntogene å komme til benytter vi krokbiler. Disse bilene har en lavere kapasitet enn flisvogntogene, men kommer lettere til på byggeplasser med vanskelig adkomst. Kapasiteten på krokbilene varierer fra  20-90 m³.

  • Transport av storsekk

For prosjekter som behøver mindre volum eller er begrenset av adkomst, tilbyr vi også leveranse av Glasopor i 1,5 m3-sekker. Disse sekkene har løftestropper i hvert hjørne for stabil og sikker løfting. I tillegg har hver sekk en sylinderformet åpning i bunnen for enkel og effektiv tømming. Vi leverer sekkene på biler med og uten kran.

  • Båtfrakt

For større prosjekter langs norskekysten har vi også god erfaring med leveranse via båtfrakt. Grunnet den lave vekten kan vi transportere volumer opp til 8000 m3 i én forsendelse. For slike prosjekter kan vi også koordinere transporten fra havn til den aktuelle anleggsplassen.